O NAMA

O NAMA

Prvi Design Hotel u centru Beograda, otvorio je vrata svojim gostima 24. novembra 2007. godine. Unikatan po svom konceptu, Design Hotel Mr. Pressident ima 61. sobu i u svakoj sobi portret nekog od svetski poznatih predsednika. Ukoliko tražite luksuzan hotel u Beogradu, Design Mr. President je odličan izbor za Vaš komforan i prijatan boravak.


Najbolji srpski umetnici poklonili su Mr. Presidentu, nešto posebno, Rašmor planinu u srpsko-američkoj verziji u Rašmor baru, kao i mnogobrojne skulpture u čeliku, slike i keramičke skulpture u prelepom, modernom dizajnu koje su bile nagradjivane u Srbiji i u inostranstvu.Kao nijedan hotel u Beogradu, enterijer Mr.President-a sa mnoštvom detalja, daje pozitivnu energiju svojim gostima samim boravkom u hotelu i uživanju u svoj njegovoj lepoti!

Design Mr. President Hotel, nalazi se u centru Beograda, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija i autobuske stanice. Od aerodroma Nikola Tesla udaljen je 16 kilometara.

Tokom dana možete uživati u našem klubu Mr. President, da li želite da nakon doručka predahnete pred početak poslovnog dana uz novine i kafu ili Vam je potrebno prijatno mesto za druženje sa prijateljima ili sastanak sa poslovnim partnerima, Club Mr. President je idealno mesto za svaku priliku.